НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ – Книга за Времето

НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ – Книга за Времето

Нов, нестандартен, забавен и едновременно с това напълно сериозен и практичен подход към темата за управление на времето ни.

„Ние, авторите на тази книга, имаме общо с вас – хора, търсещи по-добри решения за управление на времето си.“

Книга за времето - АвториАвтори: Калина Стефанова, Бианка Йовова.  Всичко за книгата прочетете тук.

Поръчайте печатна, аудио или електронна книга оттук.


ЗА КНИГАТА

Книгата ще бъде полезна за всеки активен човек, който изпитва недостиг на време, и е готов да изследва както своите причини, така и своите способности, разширявайки хоризонта на уменията си в търсенето на партньорство с Времето.

„Нямам време да отделя време за това, как мога да имам повече време.“ – този затворен кръг, този модел и начин на живот е една от най-жестоките причини за недостиг на време и неудовлетвореност.

Можете да разчупите този модел! Отделете това време! Направете го съзнателно и нека времето, отдадено за четенето или слушането на тази книга, да е първата ви инвестиция във вашия личен проект „Имам време”.

Това е книга за нас и вас – хората, на които понякога (или може би твърде често…) не им стига времето за нещата, които искат, обичат и могат да правят. Това е книга за отношенията ни с Времето – можем ли да бъдем партньори, вместо противници. И как? В нея се говори за Времето като личност, която, ако се опитаме да си представим, застанала в опозиция срещу нас, може да се окаже, че твърде много си приличаме… И също, че като във всяка връзка между двама, ако положим усилия и се поинтересуваме от „другия”, ако бъдем участващи и даващи в партньорството, ще получим от тази „връзка” много повече, отколкото сме предполагали.

Днес успешната реализация в живота се свързва освен с коефициента на интелигентност (IQ), също така и с емоционалната интелигентност (EQ), която включва управление на емоциите, управление на стреса, управление на времето и т.н. Успехът е истински привлекателен, когато видимите постижения не са за сметка на вътрешната удовлетвореност.

Поръчайте печатна, аудио или електронна версия на Книга за Времето оттук.


ЗА АВТОРИТЕ

„Ние, авторите на тази книга, имаме общо с вас – хора, търсещи по-добри решения за управление на времето си.“

Калина Стефанова  е дългогодишен радио и телевизионен водещ с 20-годишна успешна практика и до днес. Позната е от ефира на радиата Тангра, FM+ и  Fresh, както и БНТ, ТВ7 и NOVA. Освен като радиоводещ, Калина работи и като консултант по публично поведение, говор и комуникация. Тя е сертифициран и практикуващ треньор по емоционална интелигентност, обучен от БИСЕИ. Често канен лектор на форуми за самоосъзнаване и здравословен начин на живот.

„Дълбоко вярвам в смисъла да откриваме, създаваме и бъдем себе си.”

Прочетете повече тук – https://tobekalina.com

Бианка Йовова  е психолог, холистичен психотерапевт и треньор по емоционална интелигентност. Работи в областите на стратегии за справяне със стреса и психосоматика – това е цялостен подход към здравето, чрез изследване на връзките между тяло, мислене, емоции и поведение. Практикува и популяризира психотерапията като метод за справяне с хронични здравословни състояния, както и за повишаване на личностната удовлетвореност.

„Животът е дълъг и можем да го променим толкова пъти, колкото имаме смелостта да го направим.“

Прочетете повече тук – http://biankayovova.com


Поръчайте печатна, аудио или електронна версия на Книга за Времето оттук.

Подробно за книгата, създаването, съдържанието и отзиви прочетете тук.


НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ
Книга за Времето

Печатна книга и подарък CD с медитации;
Автори: Калина Стефанова, Бианка Йовова

Издател: БО СТУДИО, 2019; ISBN 978-619-90042-2-7;

Цена: 19 лв. с включен CD диск с медитации.

Поръчай книгата тук.


НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ
Книга за Времето

Аудио книга и подарък CD с медитации;
Автори: Калина Стефанова, Бианка Йовова

Издател: БО СТУДИО, 2019; ISBN 978-619-90042-3-4;

Цена: 15 лв. с включен CD диск с медитации.

Поръчай книгата тук.


НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ИМАМ ВРЕМЕ
Книга за Времето

Е-книга (PDF, epub, mobi) и подарък CD с медитации
Автори: Калина Стефанова, Бианка Йовова

Издател: БО СТУДИО, 2019; ISBN 978-619-90042-4-1;

Цена: 13 лв. с включен CD диск с медитации.

Поръчай книгата тук.


Цени за доставка: 1) до офис на Еконт – 2,90 лв.; 2) до адрес – 4,90 лв. За информация свързана с поръчките и доставката, моля позвънете на тел. 02 9744292 в работно време.


ЗА ИЗДАТЕЛЯ

„Ние, екипът на БО СТУДИО, се отнасяме с клиентите си така, както бихме искали да се отнасят с нас, когато сме клиенти другаде.“


Интервю с Бианка Йовова в предаването на Елена Пенчукова по БСТВ гледайте тук.

Най-важното от този разговор можете да прочетете тук.